Mandorlini: "Nu am ce să le reproşez jucătorilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, miercuri, după eşecul cu PSV Eindhoven, scor 0-2, că elevii săi nu au mai avut motivaţia necesară pentru a câştiga, deoarece erau eliminaţi din competiţie şi erau cu gândul la vacanţă.

"Sunt mereu dezamăgit când pierd, dar azi nu am ce să le reproşez băieţilor. A fost un joc dificil, în faţa unei echipe foarte bune, e greu să-i motivezi pe jucători în asemenea momente, când nu mai ai nicio şansă de calificare şi te afli la un singur meci de vacanţă. Am făcut câteva erori care ne-au costat un rezultat bun", a spus Mandorlini, care afirmă că "acum campionatul este principalul nostru obiectiv şi sper să îl realizăm".

Tehnicianul grupării batave, Fred Rutten, susţine că se aştepta la o replică mai puternică din partea celor de la CFR Cluj. "Sunt foarte mulţumit de ce au făcut jucătorii mei în această seară, au fost profesionişti şi au dat totul pe teren. A fost un meci mai uşor decât m-am aşteptat, dar eu sunt mulţumit de calificare şi de ceea ce am făcut până acum în grupe. Acum să vedem ce vom realiza în faza următoare", a spus Rutten.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite