Mandorlini: "Meciul cu FC Copenhaga e ultima noastră şansă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mandorlini speră să poată salva calificarea în primăvara europeană
Mandorlini speră să poată salva calificarea în primăvara europeană

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, marţi, că formaţia ardeleană îşi joacă la Copenhaga ultimele şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa şi de aceea le-a cerut elevilor să să joace doar pentru a obţine toate cele trei puncte.

"Eu am multe meciuri în cupele europene ca fotbalist şi de aceea le-am cerut băieţilor să joace la victorie cu FC Copenhaga, este ultima noastră şansă. Doar aşa am mai putea să trecem de grupe şi să ajungem acolo unde ne dorim. Ne lipsesc câţiva jucători importanţi, dar nu trebuie să ne gândim la asta", a spus Mandorlini, adăugând că îl va folosi în meciul cu danezii pe mijlocaşul Andre Leao ca "dovadă de încredere", după ce presa anunţa că portughezul va fi concediat la finalul turului.

Italianul susţine că se gândeşte în acelaşi timp şi la jocul din campionat, cu Internaţional Curtea de Argeş, dar acum prioritară e deplasarea de la Copenhaga. "Meciul cu Internaţional este la fel de important, asta pentru că trebuie să rămânem acolo sus în campionatul intern, dar deocamdată ne gândim la jocul din Liga Europa. Următorul joc e cel mai important de fiecare dată".

Căpitanul Ricardo Cadu e conştient de faptul că CFR are şanse infime de calificare şi spune că regretă cel mai mult meciul de pe teren propriu cu Sparta Praga. "Este greu să ne mai calificăm, avem şanse puţine, dar mergem acolo să câştigăm. S-a văzut munca lui Mandorlini în meciul cu Universitatea Craiova, sper să obţinem un rezultat bun şi cu danezii. Mi-aş dori să rejucăm meciul cu Sparta, de acasă, pentru că îmi pare foarte rău că nu am reuşit să câştigăm, deşi am avut şanse", a opinat portughezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite