Lupescu nu-l lasă pe Răzvan la Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lupescu nu este de acord ca Lucescu jr sa antreneze Urziceniul
Ionuţ Lupescu nu este de acord ca Lucescu jr sa antreneze Urziceniul

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, spune ca au trecut vremurile in care un antrenor se putea ocupa si de o echipa de club, dar si de o reprezentativa.

După ce Dan Petrescu şi-a prezentat demisia din funcţia de antrenor principal al Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, finaţatorul ialomiţenilor, l-a mandatat pe Mihai Stoica, managerul general al clubului, să caute un alt antrenor. „Opţiunea noastra este simplă: ne dorim un antrenor străin, de calitate, unul care nu a mai activat în fotbalul românesc. Problema este că acesta ar putea veni la Urziceni de acum sau din vară. De aceea, îmi doresc ca până atunci de destinele echipei noastre să se ocupe Răzvan Lucescu", a spus Meme Stoica.

Selecţionerul ar agrea şi el varianta, mai ales că naţionala îşi va începe abia în toamna anului viitor campanie de calificare pentru Euro 2012, iar până atunci România va juca doar două amicale. Tranzacţia are însă puţine şanse de reuşită, pentru că există cineva care se opune acestei mutări. Este vorba de Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF. „Eu nu sînt de acord cu aşa ceva. Au trecut vremurile cînd se putea să fii şi selecţioner, şi antrenor la un club în acelaşi timp. În plus, iar s-ar isca polemică. Sînt cei de la Braşov, de la Timişoara, de la Dinamo, care l-au vrut pe Răzvan. Normal că vor sări. De ce la ei nu s-a putut şi s-ar putea cu Unirea Urziceni?", a spus Lupescu. Chestionat dacă a vorbit şi cu Răzvan pe această temă, Lupescu a replicat pentru gsptv: „Am vorbit şi cu el. I-am transmis şi lui Dumitru Bucşaru, patronul celor de la Urziceni, că nu mă interesează şi nu se pune problema ca Răzvan să se împartă între echipa naţională şi Unirea".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite