Lopez Caro: "Trebuie să fim convinşi că putem câştiga"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a declarat că jucătorii vasluieni trebuie să fie convinşi că pot câştiga meciul cu OSC Lille, care va avea loc, joi, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

"Va fi un baraj încărcat cu dificultăţi. Trăim un moment important pentru club, iar jucătorii sunt conştienţi de responsabilitatea pe care o avem în dubla cu Lille. Cel mai important este să fim convinşi că putem câştiga şi să avem încredere foarte mare în munca noastră. Am încredere în jucători, iar acest lucru trebuie să se vadă în teren printr-un randament bun. Am lucrat foarte mult în ultimele zile şi sunt convins că vom face o partidă mare. Avem lucrurile clare că trebuie să trecem de baraj", a spus Lopez Caro.

Antrenorul a precizat că a avut timp să-şi studieze adversarul . Secundul său, Jose Maqueda, a fost la partida Rennes - Lille, iar Lopez Caro a fost în tribune la partida Lille - PSG. "Noi îi cunoaştem foarte bine. Este o echipă importantă din Franţa, care se luptă an de an la titlu. Au jucători individuali foarte importanţi, cu oferte din Anglia de 16-18 milioane de euro. Este o echipă extraordinară. Şi noi avem o echipă bună, iar în fotbal echipa contează, nu individualităţile", a mai spus el.

Lopez Caro are încredere în lotul cu care va aborda partida tur cu Lille, din play-off-ul Ligii Europa, chiar dacă unii nu au ajuns să joace în competiţiile europene: "Nici eu n-am ajuns să joc în meciuri importante şi dintr-o dată m-am trezit în Liga Campionilor. Important e să ai personalitate. Cu maximă ambiţie şi încredere, poţi să obţii ceea ce îţi propui. Barajul o să-l treacă cel ce lucrează cel mai bine în echipă".

Meciul FC Vaslui - OSC Lille, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, are loc, joi, de la ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite