Cor dinamovist: “Nu trebuie să mai greşim”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi jucători de la Dinamo au sunat mobilizarea după meciul cu Sportul, scor 5-3, fiind hotărâţi să nu mai repete greşelile şi în meciul din preliminariile Europa League cu Hajduk Split.

„Nu ne-a fost frică de Sportul Studenţesc, dar nu am ştiut ce se întâmplă, când scorul a devenit 3-2. Trebuie să avem grijă la Split, suntem favoriţi după rezultatul de 3-1 din tur, dar nu mai trebuie să facem greşelile de azi", a spus Liviu Ganea.

Atacantul câinilor a fost completat de portarul George Curcă. "E ceva ciudat în meciurile cu Sportul Studenţesc, dar e frumos pentru suporteri că am câştigat. Ne întrebăm însă de ce nu jucăm bine în apărare, sper să ne revenim până joi, la returul cu Hajduk, pentru că trebuie să ne calificăm", a declarat goalkeeperul dinamovist.

Nici Pulhac nu a fost mulţumit de evoluţia în defensivă dar speră ca la Split totul să se schimbe. "Şi noi suntem supăraţi că am primit atâtea goluri, probabil că a fost şi din cauza oboselii după meciurile trecute. În cupele europene va fi altfel, sperăm să ne calificăm, nu suntem favoriţi la Split, vom vedea ce se va întâmpla", a spus fundaşul alb-roşilor.

Dinamo va juca joi, la Split, cu Hajdul, în manşa retur din turul trei preliminar al Europa League, câinii câştigând prima manşă cu 3-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite