Liviu Ciobotariu a semnat pe 3 ani cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Ciobotariu a semnat azi un contract pe 3 ani de zile cu Dinamo. Tehnicianul a devenit astfel antrenorul "câinilor" cu acte în regulă, după ce au planat mai multe semne de întrebare asupra celui care îi va pregăti pe roş-albi în următorul sezon.

"Am avut jocuri tari, cu plusuri şi minusuri. Încă un lucru de care sunt foarte mulţumit, nu avem niciun jucător accidentat după stagiul din Austria. Deocamdată nu a plecat niciun jucător şi sunt foarte mulţumit.

La început lucrurile erau clare. Domnul Andone era antrenor, eu eram interimar, dar apoi situaţia s-a limpezit şi eu sunt antrenorul echipei.

Curtean e un jucător valoros, dar Dinamo are lotul complet. Am avut azi o şedinţă cu Cristi Borcea, contractul e finalizat. Nu am discutat de venirea niciunui jucător încă.

Am mai declarat-o şi spun încă o dată. Dinamo e obligată prin tradiţie să câştige fiecare joc. Am convingerea că lotul pe care îl am la dispoziţie se poate lupta pentru a câştiga fiecare meci. În contract nu este stipulat vreun obiectiv", a declarat Liviu Ciobotariu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite