Steaua - Bistriţa 3-1 / Becali: "Am făcut un super meci!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia antrenată de Sorin Cîrţu s-a impus în faţa jucătorilor antrenaţi de Nae Manea şi rămâne în cursa pentru un loc de Europa League. Ardelenii sunt condamnaţi să trăiască periculos finalul campionatului întrucât Craiova e acum la doar trei puncte de salvarea de la retrogradare.

Becali: "Steaua o să joace ca Barcelona"

"O să vedeţi ce mijlocaşi de creaţie vor veni din vară la Steaua, vor fi numai vedete, o să joace Steaua ca Barcelona. Este posibil ca Florin Costea să ajungă şi el la Steaua, alături de Mihai. Am jucat bine cu Bistriţa, am făcut un supermeci. Răduţ se vede că e jucător de calitate, ţine de minge, driblează bine. O să vedeţi voi la anu cine e Răduţ şi Tănase. Trebuie să aibă şi jucători de calitate pe lângă el. La final suporterii mi-au cerut să mă urc pe maşină şi să scandez alături de ei, dar nu îmi mai arde mie să fac de astea. Dacă terminăm pe locul 2, Cîrţu rămâne la echipă. Conceicao nu va veni la Steaua" a spus patronul formaţiei din Ghencea.

Sorin Cîrţu: "Dică a răspuns la încrederea pe care i-am acordat-o"

"Îi chem pe fani să fie alături de echipă la partidele viitoare. Vom încerca să ne revanşăm, mai ales că vine derby-ul cu Rapid, dar trebuie să înţeleagă şi ei că este un moment dificil cu această densitate de jocuri. Sînt mulţi jucători accidentaţi, iar atunci şi starea lor de concurs este modificată, este într-un anume fel.

Dică a răspuns la încrederea pe care i-am acordat-o şi de aceea ne-am felicitat reciproc la golurile sale. Aşa face un fotbalist. El are experienţă, are atîţia ani de fotbal şi ştie să exploateze asta şi să speculeze greşelile adversarilor. Are stofă de fotbalist!"

L-am prezentat pe Băjenaru (n.r. pasatorul de la golul luI Bîlbă) ca pe principalul pericol din tabăra Bistriţei. Am avut un moment de reverie după golul de 1-1. Dacă nu era acel gol venit atît de repede, cred că altfel ar fi fost evoluţia scorului, pentru că jucătorii mei au acuzat un oarecare şoc. Bravo lor că au trecut peste el", a spus Sorin Cîrţu la conferinţa de presă.

Răducan: "Am încheiat conturile devreme cu Gloria"

"A fost un meci bun, chiar dacă nu a avut cel mai ridicat ritm. Bistriţa a cedat repede, probabil că după 3-1 toţi se gândeau la următorul meci. Am încheiat conturile devreme. Avem meciuri importante de jucat şi sperăm ca jucătorii să continue aceste evoluţii. Mă bucur că Tănase a început să dea mai mult la poartă. El îşi pune mai rar la lucru această calitate. A fost mult mai eficient, mai altruist. Faptul că au înscris Dică şi Onofraş este foarte bine pentru ei. Sperăm că vor continua aceste evoluţii şi în celelalte meciuri. Szekely poate marchează cu Rapidul, cine ştie. Atâta timp cât sunt şanse la podium, luptăm până la capăt. Suntem datori să jucăm până la capăt", a spus Narcis Răducan la Sport.ro.

Duckadam: "Mă aşteptam ca Bistriţa să practice alt fotbal! Cred că s-au menajat"

"Echipa s-a dăruit. Am muncit mult pentru a marca. În sfârşit, am dat mai mult de un gol, e o victorie meritată. Tănase şi Bănel au fost menajaţi. Dacă puteam, mai schimbam trei-patru jucători. S-a văzut pe final oboseala. Bistriţa era terminată, s-a văzut că echipa era obosită. Totul este de atitudine. Dacă echipa are atitudine şi începe meciul în forţă, nu avem probleme. Mă aşteptam ca Bistriţa să practice alt fotbal, dar ne-am înşelat, atât au putut. Aşa au făcut şi cu Dinamo. Cred că s-au menajat", a spus Duckadam la Sport.ro.

Fluier final. Steaua - Bistriţa 3-1

Min 90 - Partida a intrat în prelungiri. Steaua se îndreaptă către o victorie meritată

Min 84 - Brandan a centrat de pe stângă, ardelenii au îndepărtat pericolul

Min 77 - Szekely a şutat pe lângă poarta Gloriei

image

Min 72 - Cosmin Matei a căzut în careul Gloriei, dar a fost pe fază şi a lăsat jocul să continue

Min 66 - Albuţ a reţinut un şut al lui Răduţ

Min 60 - Schimbarea la Steaua. Szekely a intrat în locul lui Tănase.

Min 52 - GOOOOL STEAUA. Dică a reuşit dubla, după o pătrundere a lui Tănase. Steaua - Gloria 3-1.

Min 47 - Ciprian Petre a şutat de la 30 de metri, dar mingea nu a prins cadrul porţii Stelei

Min 46 - A început repriza a doua.

Min 45+2 - S-a încheiat prima repriză.

Min 43 - GOOOOL STEAUA. Dică a marcat cu capul dintr-o centrare a lui Emeghara. Steaua - Gloria 2-1.

image

Min 35 - Albuţ a respins o lovitură de cap a lui Onofraş

Min 26 - GOOOOL  BISTRIŢA. Băjenaru a driblat toată apărarea Stelei şi i-a pasat perfect în faţa porţii lui Bîlbă, care a egalat. Steaua - Gloria 1-1.

Min 24 - GOOOOL STEAUA. Onofraş a deschis scorul după o centrare a lui Cristi Tănase. Steaua - Gloria 1-0.

image

Min 17 - Mici probleme cu instalaţia de nocturnă. S-au stins câteva reflectoare, dar meciul nu a fost întrerupt

Min 12 - Martinovici a şutat defectuos de la 30 de metri

Min 6 - Keita a şutat pe lângă poarta Stelei

Min 3 - Cristi Tănase a şutat departe de poarta ardelenilor

image

*In tribune sunt aproximativ 500 de spectatori

Min 1 - A început meciul

ECHIPE DE START

Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Martinovici, Gardoş, Latovlevici - Răduţ, Brandan - Nicoliţă, Dică, Tănase - Onofraş. Rezerve: Stanca, Bilaşco, Marinescu, C. Matei. Antrenor: Sorin Cîrţu.

Gloria: Albuţ - Mandea, Szukala, Tudose, Velcovici - Keita, Anton, Corallo, Băjenaru, Achim - I. Bîlbă. Rezerve: Irimia, C. Petre, Vali Năstase, Nalaţi, Mărginean, Săceanu, I. Costache. Antrenor: Nae Manea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite