CFR Cluj - Astra Giurgiu: 0-2. Petrolul Ploieşti - Universitatea Cluj: 2-0. Gloria Bistriţa - FC Braşov: 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu a deschis seria meciurilor din etapa a XVI-a a Ligii I cu o victorie pentru echipa oaspete, Petrolul Ploieşti a învins Universitatea Cluj, iar Gloria Bistriţa a remizat în meciul cu FC Braşov.

Astra Giurgiu a produs o surpriză de proporţii după ce a învins-o pe CFR Cluj, scor final 2-0. Golurile au fost marcate în pe finalul fiecărei reprize de meci. Arbitrajul partidei a ridicat semne de întrebare când primul gol, marcat de Budescu, a venit după o poziţie de ofsaid.

Cea de-a doua reuşită a purtat semnătura lui Mirko Ivanovski ('86), iar ultima ocazie de gol a fost a lui Pantelis Kapetanos, care a executat slab un penalti.

În urma victoriei de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu", Astra Giurgiu a trecut pe locul secund în clasamentul Ligii I, cu 31 de puncte acumulate, la şapte puncte de locul întâi, ocupat de Steaua Bucureşti. CFR Cluj staţionează pe poziţia a cincea, cu 25 de puncte.

Petrolul Ploieşti a învins Universitatea Cluj după o partidă disputată pe stadionul „Ilie Oană", scor final 2-0. Golurile meciului au fost marcate de Adrian Cristea ('9), aflat la prima sa reuşită în Liga I pentru ploieşteni, şi Gheorghe Grozav ('76).

Antrenorul lui Petrolul, Cosmin Contra, a urmărit partida din tribune, fiind suspendat. „Şepcile roşii" au fost conduse de Marius Popescu, după ce Marius Şumudică a anunţat joi că nu mai vrea să lucreze pentru clujeni.

Petrolul Ploieşti ocupă locul cinci în Liga I, cu 27 de puncte, în timp de Universitatea Cluj se află pe poziţia a 15-a, cu 15 puncte acumulate.

Gloria Bistriţa a remizat în meciul cu FC Braşov, rezultat final 1-1. Scorul a fost deschis de echipa oaspete, prin Ricardo Machado ('57), iar egalarea a venit patru minute mai târziu, printr-un penalti transformat de Marius Curtuiuş.

Portarul braşovenilor, Daniel Mutu, şi-a făcut debutul în Liga I, după ce colegul său, Pedro Taborda, a fost eliminat în prelungirile meciului, în urma unui fault la Curtuiş.

Bistriţenii ocupă locul 16 în clasamentul campionatului intern, cu 11 puncte, iar braşovenii sunt pe poziţia a zecea, cu 20 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite