Reghecampf: "Până în vară, Universitatea poate deveni una din cele mai bogate echipe din România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul manager al Craiovei a dezvăluit că Mititelu ar putea transforma Universitatea într-una din cele mai bogate echipe din Liga 1

"E o situaţie grea la echipă, dar salariile vor fi plătite pînă echipa va pleca în pregătire. Eu am fost prin Craiova şi suporterii nu sînt chiar toţi împotriva lui Mititelu. E adevărat că unii îi ţin partea lui Piţurcă, dar nu vă faceţi griji, Universitatea încă mai are suporteri.

Eu am venit la Craiova pentru că Mititelu are nevoie de ajutor. Sînt convins că o vom scoate la capăt pînă la finalul sezonului. Universitatea Craiova trebuie să primească de la fondul Proprietatea nişte bani, iar cînd aceşti bani vor veni, Universitatea va deveni una din cele mai bogate formaţii din Liga 1", a spus Laurenţiu Reghecampf.

Noul manager sportiv al universităţii a vorbit şi despre posibilitatea înfiinţării unei noi echipe fanion în Craiova. "Universitatea nu se poate compara cu nimic. Oamenii care iubesc cu adevărat Craiova vor rămîne alături de echipă. Nu numai Piţurcă are relaţii, avem şi noi. Brandul Universitatea nu se poate compara cu nimic", a spus Reghecampf la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite