Liga I: FC Vaslui-Oţelul Galaţi 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Echipa antrenată de Marius Lăcătuş a remizat, duminică, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, iar în urma acestui rezultat formaţia moldoveană a urcat provizoriu pe locul 2 în clasament

FC VASLUI - OŢELUL GALAŢI 1-1 (Burdujan 38 / Sârghi 4)

FC Vaslui: Kuciak - Buhuş (Akakpo 55), Zubar, Farkaş, Hugo Luz - Burdujan (Delgado 87), R. Costin, Genchev (N. Jovanovic 79), Gerlem - Wesley - Temwanjera. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Oţelul: Baotic - Cârjă, Sârghi, Sg. Costin, Sălăgean - G. Paraschiv, Neagu, Iorga (Antal 67), Ibeh, S. Ilie (Perendija 90) - Pena (Axente 76). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Genchev 33, Akakpo 80, Hugo Luz 86 / Pena 32, G. Paraschiv 41, Sârghi 55, Baotic 90+4

Arbitri: Mugurel Drgănescu - Micloş Nagy, Nicolae Megheşan

Stadion: Municipal; Spectatori: 5.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 4: Corner de pe partea dreapta al oaspeţilor, iar Sârghi, nemarcat, a reluat nestingherit în poarta lui Kuciak;

1-1, min. 38: Gerlem a driblat mai mulţi jucători ai Oţelului, a centrat în faţa porţii, de unde Burdujan a marcat cu latul din colţul careului mic.

În minutul 65, Raul Costin a tras senzaţional de la 30 de metri, din întoarcere, însă mingea a căzut pe bara transversală a porţii lui Baotic şi a ieşit în aut de poartă.

Titular în ultima perioadă la gazde, Cristian Hăisan, a rămas pe banca de rezerve în acest meci, portarul fiind considerat unul dintre cei vinovaţi pentru înfrângerea din etapa trecută cu Steaua.

Mijlocaşul Stanislav Genchev a primit al patrulea cartonaş galben şi va fi suspendat pentru meciul din etapa viitoare cu Dinamo, însă Marius Lăcătuş se va putea baza pe Pavlovic, care va reveni după suspendare. Autorul golului oaspeţilor, Cristian Sârghi, a primit al patrulea avertisment şi astfel va fi suspendat pentru meciul cu Universiteatea Craiova.

Căpitanul gazdelor, Bogdan Buhuş, s-a accidentat în minutul 54, la coapsa piciorului stâng, fiind suspect de ruptură musculară, şi a fost schimbat imediat cu Serge Akakpo.

La partida de la Vaslui, unde intrarea pe stadion a fost lăsată liberă, oaspeţii au fost încurajaţi de către aproximativ 100 de suporteri.

În ultima etapă a turului, FC Vaslui va juca în deplasare cu Dinamo, în timp ce oaspeţii vor juca pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova.

În urma acestui rezultat, moldovenii au urcat momentan pe locul 3, cu 29 de puncte, iar Oţelul a rămas pe locul 10, cu 19 puncte acumulate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite