Lăcătuș, luat la țintă de Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Mai pe ocolite sau în mod direct, Gigi Becali l-a considerat pe Lăcătuș principalul vinovat pentru înfrângerea cu Mediaș. Deși inițiat declara că legenda din Ghencea are scaunul de antrenor asigurat până la finalul acestui sezon, Becali nu mai era la fel de convins aseară.

Becali a plecat înainte de finalul partidei și a acordat pe fugă mai multe declarații nervoase. "Nu o luaţi ca un atac, dar e mâna antrenorului, el trebuie să motiveze echipa. Ai două loturi. Când echipa e obosită, nu ai spectatori, e vorba de antrenor. Nu sunt supărat doar pe jucători, iar pe antrenor nu. A antrenat tata? Sunt supărat pe toţi", a spus revoltat finanțatorul Stelei.

Lăcătuș a aflat la conferința de presă despre declarațiile lui Gigi Becali și a încercat să se apere. "Nu i-am motivat acum, dar i-am motivat altă dată? Nu îmi simt postul ameninţat", a spus Lăcătuș.

Totuși Gigi și-a continuat la televizor tiradele împotriva antrenorului stelist. "Am avut o înţelegere cu Marius, că discutăm la finalul campionatului, dacă luăm titlul. Acum, că nu mai avem şanse la titlu, vom discuta la finalul turului. Dacă îl dau afară acum, ar însemna lipsă de respect. O să avem o discuţie. Să vedem pe ce loc se află, la câte puncte distanţă va fi de locul 8 şi vedem. Nu sunt ironic, aşa este. Vom discuta şi putem continua până la final. Dacă nu, ne despărţim. Aşa a fost vorba: câştigarea titlului şi Liga Campionilor", a declarat Becali la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite