Kapetanos are gânduri mari la Cluj:" Vreau titlul cu CFR. Cu Steaua n-am reuşit nimic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul grec al CFR-ului, Pantelis Kapetanos, nu concepe să nu iasă campion cu echipa din Gruia.

Fotbalistul adus liber de contract spune că e foarte fericit că a ajuns la CFR şi este sigur că va realiza în Ardeal mai mult decât a făcut la Steaua.

"Sunt foarte plăcut impresionat de ce am găsit la CFR, de condiţiile pe care le oferă clubul. Acum mi-am dat seama ce înseamnă acest club. Am venit la CFR pentru că în fiecare an îşi propune maximum", a mărturisit astăzi Kapetanos.

Fotbalistul grec este în continuare în rumăc u pregătirea fizică, după ce a stat pe bară câteva luni, dar trage tare la antrenamente pentru a reveni.

"Mai am nevoie de câteva zile de antrenament, pentru a atinge o formă maximă. Până la startul campionatului, sunt convins că voi recupera decalajul", a precizat acesta.

Kapetanos a fost mai "zgârcit" cu declaraţiile referitoare la fosta sa echipă, însă a ţinut să precizeze că va reuşi la CFR mai multe decât la Steaua.

"Nu vreau să vorbesc despre Steaua, a fost o perioadă bună pentru mine, dar acum voi da totul pentru noua echipă. Nu mă mai interesează ce spune Gigi Becali, pentru mine e un capitol închis. Vreau să ia titlul cu CFR, la Steaua nu am reuşit asta", a spus atacantul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite