Un jurnalist bulgar îl face pe Ando “ţigan român”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone, victima bălăcărelilor unui comentator fără caracter
Ioan Andone, victima bălăcărelilor unui comentator fără caracter

Potop de jigniri și de xenofobie pe unul dintre cele mai accesate blog-uri sportive din Bulgaria.

Jurnalistul bulgar Krum Savov, care este considerat un comentator cu autoritate în presa din Bulgaria, își permite, într-un articol din site-ul sportal.bg, să-l numească pe Ioan Andone ţigan român".

Savov își începe invectivele la adresa antrenorului prin asemănarea dintre Ando și cântărețul de manele de etnie rromă Sasho Roman.  "Îmi cer scuze lui Sasho Roman, reprezentant de marcă al tezaurului cultural național, că a fost, pe nedrept, asemănat cu... Ioan Andone!", scrie jurnalistul bulgar.

Savov continuă: "Păi ăla s-a dovedit a fi chiar un țigan român. Dintre cei mai fricoși. Căruia, dacă-i țipi mai tare în față sau îl împingi în piept, dă fuga din gara Mezdra, se oprește o clipă să se uite ca un mămăligar pe stadionul Vasil Levski, după care fuge în România la ai lui, să se plângă și să schelălăie că nu și-a luat salariul de 50 000 de euro și că terenurile din Bulgaria ar fi nasoale.

La fel, se plânge și de suporteri, la fel și de fotbaliști, excepțiile fiind doar Florentin Petre și Daniel Pancu! Iar de șefii ăia de la Titan (finanțatorii echipei, n.r) nu zice nimic, dar se subînțelege... Nu contează, pe domnul Andone o să-l uităm rapid..."

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite