Mureşan: "Autobaza lui Cârţu a funcţionat în atac"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că "autobaza lui Sorin Cârţu a funcţionat în atac", după victoria din meciul cu FC Basel, scor 2-1, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.


"Am avut un început extraordinar, dar apoi ne-am lăsat puţin dominaţi. Glumind puţin, pot spune că autobaza lui Cârţu a funcţionat în atac. Am avut multe ocazii, am fost mai buni decât Basel, puteam să mai înscriem. Sunt trei puncte enorme, au o valoare mare, pentru că trebuia să ne relansăm calitatea jocului, în perspectiva meciurilor din campionat, dar şi din Liga Campionilor. Aceste trei puncte sunt fantastice. Cred că vom face treabă bună cu Sorin Cârţu, este un antrenor extraordinar, care ştie mult fotbal. Sper să luăm şi campionatul, pentru că mai avem şanse", a declarat Mureşan la TVR.

El a menţionat că este important că schimbarea antrenorului Andrea Mandorlini s-a făcut la timp. "Au fost nişte greşeli care s-au făcut înainte, de aceea s-a şi produs schimbarea, important este că am făcut la timp această schimbare. Ar fi bine să scoatem un egal la Roma, vom merge să nu pierdem. Sper să fie din ce în ce mai bine", a adăugat Mureşan.

Finanţatorul campioanei, Arpad Paszkany, a spus că succesul obţinut de formaţia pregătită de Sorin Cârţu în faţa echipei FC Basel reprezintă şi o victorie a oraşului Cluj asupra elveţienilor, după ce cotidianul Blick a făcut o descriere "urâtă" a municipiului din vestul României.

"Sunt mulţumit, este o victorie importantă pentru noi. Principalul nostru adversar în privinţa asigurării prezenţei echipei noastre în primăvara europeană este FC Basel. Şi de ce nu, AS Roma, Bayern? Acest rezultat este bun pentru moralul echipei, atât în ceea ce priveşte celelalte meciuri din campionat, dar şi din Liga Campionilor. Mă bucură această victorie. În presa elveţiană a apărut un articol urât la adresa Clujului, că este un cătun, o «suburbie a Mexico City» şi consider că a fost şi o victorie a Clujului asupra Basel-ului. Am topit ciocolata elveţiană în această seară", a spus Arpad Paszkany la TVR.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite