CFR-ul îşi schimbă planurile din mers. "Obiectivul e calificarea în Liga Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că programul din următoarele etape e în avantajul elevilor tehnicianului Alin Minteuan, care au ca obiectiv calificarea în preliminariile Liga Europa de pe locul trei sau patru.

"Vom avea o lună aprilie infernală, în care vom juca opt partide. Vom întâlni pe teren propriu trei dintre echipele aflate în faţa noastră în clasament, Rapid, FC Vaslui şi Oţelul, ceea ce sperăm să fie în avantajul nostru. Obiectivul principal s-a ratat, dar acum avem alte obiective, calificarea în Liga Europa şi nu de pe locul şase, ci de pe trei sau patru", a declarat Iuliu Mureşan.

Şeful din Gruia consideră că jucătorii care au plecat riscau să se plafoneze dacă nu făceau acest pas: "Regret toţi jucătorii care au plecat de la noi şi erau valoroşi, dar ei trebuiau să plece, pentru că exista riscul să se plafoneze. Pe Traore am luat bani frumoşi, iar el s-a dus la mai bine".

Preşedintele grupării clujene crede că posibila absenţă a lui Cristian Chivu în meciul de sâmbătă seara, pe care România îl va juca în deplasare cu Bosnia-Herţegovina, nu va conta atât de mult, în condiţiile în care Adrian Mutu va fi pe teren.
"Am înţeles că Mutu are amigdalită, în mod normal ar trebui să se trateze uşor. Starea lui Chivu este mai delicată, nu cred că va juca. Oricum, este mai uşor să găseşti un apărător, pe când Mutu nu are egal. Bosnia are prima şansă, sper să nu pierdem acolo, apoi să îi batem pe teren propriu. Nu cred că postul lui Răzvan este în pericol, cei de la FRF nu agreează schimbările dese de antrenori", a mai spus Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite