Iordănescu: "Răduţ şi Tănase ar trebui puşi într-un bibelou ca să nu se mai accidenteze"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anghel Iordănescu critică dur evoluţia Stelei din prima etapă de la Sibiu. Iordănescu acuză campania de transferuri pe care Steaua a făcut-o, chiar şi în anii trecuţi cînd au venit jucători ca Mihai Răduţ sau Cristi Tănase

"Răduţ e de doi ani la Steaua dar e mai mult accidentat decît joacă fotbal. Pot să-l acuz, pentru că el e speranţa Stelei, dar stă mai mult pe bară. Cristi Tănase e în acelaşi caz. Cei doi ar trebui păziţi, puşi într-un bibelou, ca să nu se spargă. Se accidentează singuri mai des decît o fac la fotbal. Ar trebui să-i punem într-un bibelou ca să nu se mai accidenteze", a declarat Iordănescu la sportro.

Fostul mare jucător al Stelei spune că vina principală pentru situaţia proastă în care se află roş-albaştrii o au conducătorii, chiar dacă îl înţeapă şi pe Ronny Levy pregătirea slabă făcută în această vară:

"Toată conducerea Stelei poartă vina pentru banca pe care o are Steaua. Cea mai mică vină o are Levy. Steliştii anunţă înaintea fiecărui campionat o campanie importantă de achiziţii, dar degeaba. Steaua din punct de vedere fizic nu se ridică lsa nivelul unui club de asemenea anvergură".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite