Dănciulescu: "E important să mai şi aducem jucători!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Atacantul dinamovist a mărturisit că nu regretă că s-a întors în Ştefan cel Mare, după despărţirea de Hercules

"Cred că mă va prinde acest retur tot la Dinamo. Dacă nu, cred că ar fi important să fiu deja anunţat, ca să îmi caut echipă. Domnul Badea mi-a lăsat de înţeles că voi rămâne. Am venit să joc, nu îmi place să mă dau la o parte la greu. În subconştient, cred că şi eu şi colegii mei ne gândim la titlu, dar, realist vorbind, nu prea e posibil. Dacă vom câştiga tot în primele şase etape, ne-am apropia de vârful clasamentului, dar e greu. Nu regret că am venit la Dinamo, am ales bine. Dacă aş fi semnat cu altă echipă, probabil aş fi regretat că nu am revenit în Ştefan cel Mare.

Despre N'Doye, pot să spun că dacă s-a decis că el trebuie să plece, atunci conducerea ştie cel mai bine. El a fost un jucător cocoloşit, dar uite că nea Ando nu a mai tolerat acest lucru.

Sper ca la echipă să mai şi vină jucători, pentru că în ultima vreme s-au tot vândut fotbalişti. E important să vină un finanţator potent, poate domnul Ioan Niculae de la Astra sau chiar şi domnul Vasile Turcu ar fi o soluţie", a spus Ionel Dănciulescu la Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite