Horoba: "Cei de la Dinamo dau dovadă de tupeu şi neruşinare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general Ioan Horoba le-a recomandat "cîinilor" ca, înainte de a acuza arbitrajul din meciul de la Mediaş, să revadă partida din tur. Atunci, arbitrul a întors meciul în favoarea lui Dinamo, după ce Gazul a condus.

Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor, a replicat extrem de acid, după ce oficialii dinamovişti au acuzat arbitrajul partidei de luni seara.
"Nu pot să cred că au atîta tupeu şi neruşinare. Dacă ar avea onoare, ar face memoriu împotriva lui Marian Balaci, care a arbitrat meciul din tur. Dacă i-a lăsat memoria, le recomand să vizioneze rezumatul acelei partidei şi apoi să îşi ţină gura. Acuma fac atîta caz pentru că de-a lungul timpului au fost obişnuiţi să îi ««facă»» pe alţii. Eu cred, după ce am am văzut reluările la TV, că a fost ofsaid. Dacă se greşeşte vreodată împotriva lor fac un capăt de ţară şi toţi ar trebui distruşi şi anihilaţi. Pe mine mă surpinde şi atitudinea domnului Badea, care a îndemnat lumea să vadă rezumatului jocului Vaslui-Gaz Metan. Ar trebui să dea o explicaţie, nu mă aşteptam de la dînsul", a contracarat Horoba, conform gsp.ro.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu la Bistriţa, o echipă care cu Steaua nu a primit nici un galben, iar noi, în partida cu Dinamo, în afară de Eric toţi ceilalţi jucători au primit avertisment, astfel că vor lipsi Todea, Trtovaci şi Zaharia. Mă mir că a scăpat Eric. Sper să dovedim că sîntem o echipă solidă. Dacă în tur am terminat pe primul loc în clasamentul etapelor jucate în deplasare vrem să luăm la Gloria toate cele trei puncte pentru a avea un moral ridicat cu Steaua", a concluzionat oficialul medieşenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite