Andone: "Am greşit alcătuirea echipei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 3-0, din meciul cu Hajdik Split, în urma căreia gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost eliminată din Liga Europa, că după un astfel de eşec îţi vine să te laşi de meserie.

"Eu am făcut greşeli de alcătuire a echipei şi nu am reuşit să mă fac înţeles în faţa jucătorilor, în faţa presei, în faţa tuturor. Mi se datorează acest eşec. După aşa ceva, îţi vine să te laşi de meserie. Le cer scuze suporterilor", a spus Andone.

El a precizat că unii jucători l-au dezamăgit mult. "Am făcut greşeli nepermise pentru talia unei echipe ca Dinamo, Unii jucători m-au dezamăgit crunt. Nu ne-am angajat cât trebuia în acest joc şi poate şi meciul cu Sportul ne-a stors prea mult fizic", a afirmat Andone.

Ioan Andone a precizat că va face o analiză foarte serioasă a echipei după acest meci. "Vom face o analiză foarte serioasă. Nu am mai trăit aşa ceva în cariera mea. Nu am avut răutate şi parcă nu am vrut să ne calificăm. O să facem cel puţin cinci schimbări pentru meciul cu Pandurii pentru că vreau prospeţime", a adăugat tehnicianul.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost eliminată din Liga Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (3-0), de formaţia croată Hajduk Split, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

În tur, la Bucureşti, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite