Rapid şi Dinamo se bat pe Andone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din vară, „Fălcosul" ar putea ajunge la rivala giuleştenilor din meciul de aseară.

Aseară, Rapid şi Dinamo nu au luptat doar pentru un loc în Europa League. Cele două echipe s-au bătut şi pentru semnătura antrenorului Ioan Andone, al cărui contract cu gruparea vişinie expiră la vară. Pe teren, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, dar avantajaţi sunt dinamoviştii care îşi păstrează distanţa de cinci puncte în faţa giuleştenilor. În ceea ce-l priveşte pe Andone, nimeni nu ştie care va fi destinaţia acestuia. Mircea Rednic susţine că el va merge în „Ştefan cel Mare". „Nu cred că Andone va rămâne la Rapid, cred că se va întoarce la Dinamo. Ar fi bine să se întoarcă, este un antrenor experimentat, cred că va putea să o redreseze pe Dinamo", a afirmat „Puriul". Problema este că fanii nu prea îl mai doresc. „Mie nu-mi place caracterul lui Ioan Andone. Sper din tot sufletul să nu-l văd la Dinamo", a scris „haita" pe site-ul suporterilor. În plus, Cristi Borcea pare tentat să meargă pe mâna lui Cornel Ţălnar în continuare. „Ţălnar rămâne dacă ne duce în Liga Europa. I-am promis deja că îi prelungim contractul", a afirmat, aseară, acţionarul dinamovist.

Jucătorii Rapidului trag de „Fălcos"
Rapidiştii sunt încântaţi de Ioan Andone şi fac presiuni asupra lui George Copos să-i prelungească contractul. „Nu ştiu dacă Andone se va duce la Dinamo, dar eu îmi doresc ca nea Ando să rămână la Rapid şi anul viitor şi cu siguranţă va face treabă bună şi garantat Rapidul se va bate la titlu", a afirmat Cristi Săpunaru. El a fost sysţinut, în declaraţii, şi de Darjan Matici: „E greu să mai prindem Europa acum, dar vom lupta până la capăt. Noi ne dorim ca Andone să râmână, dar nu depinde de noi".

Andone va miza pe experienţă
În cazul în care rămâne în Giuleşti, andone a anunţtat deja că va face modificări importante în echipă. Astfel, el va merge numai pe mâna jucătoriilor cu experienţă. „Eu, dacă aş rămâne aici, aş căuta jucători în Bulgaria, în Moldova, din orice ţară, dar jucători care au câştigat campionate, pentru că e nevoie de experienţă. Vreau jucători care au mai câştigat trofee, pentru că nişte campioni se construiesc greu, trebuie să le mişti rotiţele. Dacă aveam jucători limpezi astăzi câştigam, la fel şi la Galaţi. Jucătorii au nişte automatiste mai vechi de la Peseiro, apoi de la Hizo, e greu să faci ceva în trei săptămâni. Într-adevăr, avem o formă bună, dar nu se vede pe tabelă", a explicat Andone.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite