Andone: „Am avut un penalty clar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone, antrenorul Rapidului, s-a declarat nemulţumit de arbitrajul lui Ovidiu Haţeganu în partida pe care echipa sa a încheiat-o la egalitate, 2-2, aseară, cu Dinamo.

"Am avut un penalti clar şi arbitrii nu l-au dat. Nu vreau să spun mai multe", a declarat Andone.

Altfel, rapidistul a fost destul de critic la adresa jucătorilor săi şi s-a ferit să laude pe cineva, ezitând să remarce chiar echipa. "Suporterii m-au mulţumit", a spus Andone atunci când a fost întrebat cine au fost jucătorii remarcaţi.

"Greşelile din defensivă ne-au privat de un rezultat bun. Din păcate, ce am păţit cu Ceahlăul s-a repetat. Ne lipseşte concentrarea. Dacă nu dădeau acele două goluri cu noroc, nu ştiu ce se întâmpla. I-am dominat de la un capăt la altul şi ne-au dat două goluri pe două contraatacuri. Din păcate, am ratat enorm de mult. Păi Iordache la ce situaţii a avut trebuie să te chinui să ratezi de acolo", a menţionat antrenorul rapidist.

Deşi a refuzat să comenteze o posibilă rămânere a sa la Rapid, Andone a expus câteva idei de reorganizare a echipei pentru sezonul viitor. "Eu, dacă aş rămâne aici, aş căuta jucători în Bulgaria, în Moldova, dar jucători care au câştigat campionate, pentru că e nevoie de experienţă. Păi Ioniţă, la pauză, avea ameţeli. I-a luat doctorul tensiunea şi i-am zis să mai stea 15 minute în teren. De asta spun că vreau jucători care au mai câştigat trofee, pentru că nişte campioni se construiesc greu, trebuie să le mişti rotiţele. Dacă aveam jucători limpezi astăzi câştigam, la fel şi la Galaţi", a adăugat Ioan Andone

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite