Andone: "Meciul cu FC Timişoara este crucial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ioan Andone a declarat că este mulţumit de prestaţia jucătorilor dinamovişti în partida cu Victoria Brăneşti, scor 4-2, însă a subliniat că pentru Dinamo vine un meci crucial, cu FC Timişoara.

"A fost un meci bun, sunt mulţumit până în momentul golului trei, apoi am fost nemulţumit de delăsarea apărării noastre. În condiţiile în care ne-au lipsit mulţi jucători consider că am făcut un meci bun. Păun a jucat binişor, însă trebuie să facă şi faza defensivă să dea şi gol. Recunosc că ne-am şi temut puţin de Brăneşti, au fost neînvinşi de opt etape pe teren propriu, dar am înscris primii şi ne-am făcut meciul uşor. Meciul cu FC Timişoara este crucial, Timişoara este singuira echipă neînvinsă, dar am încredere că putem fi noi primii care o vom face. Vor reintra şi Niculae, Torje, Liviu Ganea şi Mărgăritescu şi trebuie să câştigăm, că altă soluţie nu avem", a declarat Andone.


Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, luni seară, cu scorul de 4-2 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, într-un meci disputat la Buzău şi contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite