Andone: "Conducerea clubului s-a înţeles la contract cu Rubio"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone a declarat că preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Nicolae Badea, a ajuns la un acord pentru semnarea unui contract cu fundaşul spaniol Oscar Rubio Fauria (26 de ani), fost la Elche, care se pregăteşte deja cu Dinamo.

"Rubio rămâne, domnul Badea mi-a spus că s-au înţeles la contract. Mai avem în probe doi jucători senegalezi pentru echipa a doua, îi vom vedea până săptămâna viitoare", a spus Andone la sport.ro

Antrenorul a afirmat că şi-l doreşte la Dinamo pe mijlocaşul argentinian Pablo Brandan de la Unirea Urziceni, iar conducerea clubului negociază pentru acesta : "Domnul Badea a discutat cu domnul Bucşaru despre Brandan. Bineînţeles că-l doresc pe Brandan, este unul dintre ce-i mai buni jucători străini care au evoluat în România. Să vedem!".

Andone a mai spus că Andrei Cristea şi Lucian Goian au avut o dispută la ultimul antrenament, dar consideră că incidentul a fost minor. "Eu aveam câte trei pe fiecare antrenament. Nu-i nicio problemă pentru mine. Nu s-au înjurat, la o miuţă au intrat puţin mai tare. E foarte bine că se mai contrează", a explicat tehnicianul.

El a precizat că fundaşul Dragoş Grigore, refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon mai multe luni, va juca primul meci oficial la echipa a doua, la acest sfârşit de săptămână.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite