Andone: „Dacă se bagă cineva peste mine, plec!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone
Ioan Andone

După egalul, 2-2, din deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, antrenorul dinamovist Ioan Andone a răspuns nervos acuzaţiilor potrivit cărora altcineva ar face echipa la Dinamo.

„Mie nu-mi face nimeni echipa şi dacă aş şti că îmi dă cineva telefon să-mi spună ceva, mâine îmi dau demisia şi dau public totul. Sunt drept, nu mi-a fost frică de nimeni şi nu mi-e frică de nimeni în viaţa mea", a spus Andone.

„Am văzut că Becali face echipa şi mulţi ziarişti spun că el îmi face echipa. Nu mi-a făcut Giovani Becali echipa nici când era preşedinte, nu mi-o face nici Borcea, nu mi-o face nimeni. Eu răspund de rezultate şi eu voi pleca dacă nu voi face treabă la Dinamo", a replicat furios tehnicianul „câinilor".

Andone recunoaşte că Dinamo nu are încă o echipă care să se lupte pentru supremaţie în Liga I şi cere timp dar şi întăriri pentru a putea domina campionatul.

„Eu am venit să muncesc la Dinamo şi să fac o echipă. Noi încă nu avem o echipă foarte bună, eu recunosc asta şi ştiu foarte bine ce am de făcut. Dacă am timpul necesar, o construiesc, dacă nu am, pot să plec, că echipe sunt în lumea asta câte vrei", a mai spus Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite