Ilie Stan: "Cu puţin noroc puteam pleca din Ghencea cu un punct"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Stan, antrenorul formaţiei Victoria Brăneşti, a declarat că a avut emoţii la meciul pierdut cu Steaua Bucureşti, 1-2, din cadrul etapei a patra a Ligii I Bergenbier de fotbal, pentru că a jucat la această grupare şi a trăit aici cele mai mari satisfacţii din cariera sa.

''Cu puţin noroc, puteam pleca de aici cu un punct, asta este, mergem înainte. Îl felicit pe Ilie Dumitrescu, îi doresc cât mai multe victorii şi chiar să câştige titlul, pentru că a fost colegul meu. Normal că şi eu am avut emoţii, pentru că la Steaua am trăit cele mai mari satisfacţii", a declarat Ilie Stan.

Tehnicianul a mai subliniat, după cum informează site-ul sport.ro, că nu a văzut prea bine faza la care arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalty pentru Steaua.

"Nu am văzut prea bine faza şi nu vreau să o discut, oricum în ziua de astăzi, arbitrii nu mai greşesc intenţionat. Pe mine m-a interesat mai mult jocul echipei mele. Nu pot să fac o diferenţă intre jocul Stelei cu Piţurcă şi cu Ilie Dumitrescu pentru ca m-am concentrat asupra evoluţiei echipei mele. Remarc totuşi prezenta celor 6.000-7.000 de spectatori în tribune, este un lucru fantastic, practic ei au dus Steaua spre victorie la 1-1", a adăugat Ilie Stan.

Steaua Bucureşti a învins pe Victoria Brăneşti cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din cadrul etapei a patra a Ligii I Bergenbier, la primul joc cu Ilie Dumitrescu în calitate de antrenor al echipei din Ghencea.

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Bogdan Stancu (24, 67 - penalty), iar pentru ilfoveni a marcat Vasile Olariu (55 - penalty).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite