Aglomeraţie la bilete! Peste 400 de petrolişti au luat cu asalt noul stadion „Ilie Oană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii au venit încă de la orele prânzului Foto: Alex Policală
Suporterii au venit încă de la orele prânzului Foto: Alex Policală

Susţinătorii Petrolului Ploieşti au venit astăzi în număr mare pentru a-şi cumpăra biletele la meciul de inaugurare a stadionului. Strada Alexandru Vlahuţă a fost blocată de poliţişti. Peste 400 de oameni s-au strâns încă dinainte de deschiderea caselor de bilete

Ploieştenii au demonstrat că sunt foarte dornici să asiste la inaugurarea stadionului „Ilie Oană". Astăzi, peste 400 de suporteri s-au strâns pe strada Alexandru Vlahuţă. Şi asta încă dinainte de deschiderea celor şase case de bilete. Oamenii au făcut cozi care au blocat o bandă de pe partea carosabilă. Traficul rutier a fost oricum închis, mai ales că în capătul dinspre Stadionului au loc lucrări de asfaltare. Petroliştii au stat şi mai bine de două ore la coadă.

Pentru a evita blocarea serverului, conducerea clubului a decis ca astăzi să fie comercializate numai tichetele pentru meciul cu Dinamo. Abia de mâine, fanii vor putea cumpăra şi bilete la meciul demonstrativ de vineri. De asemenea, poseseorii de abonamente, care trebuie să le preschimbe odată cu plecarea de la stadionul din Buzău, au fost rugaţi să vină în această seară sau mâine. Managerul clubului, Valeriu Răchită, şi preşedintele, Andi Crângu, au stat aproape o jumătate de oră de vorbă cu oamenii strâmşi la cozi.

Interes mare pentru primele bilete!

Click pe imagini pentru FOTOGALERIE

„Stau de aproape două ore, am vrut să fiu printre primii. Iubesc această echipă şi sper ca inaugurarea acestui stadion să-i motiveze pe băieţi şi să le dea aripi cum se spune. Mai ales după ultimele două etape, avem nevoie de această motivaţie suplimentară. Sunt convins că meciul cu Dinamo va fi unul de ţinut minte“, a povestit Adrian Sârbu, un suporter petrolist. „Era de aşteptat să fie înghesuială. Mă interesau amândouă meciurile, nu puteam rata ocazia să-l mai văd jucând pe Hagi. Aştept de mai bine de-o oră, dar merită", a mărturisit şi Silviu Nicolae.

„Ne bucurăm că există un interes mare din partea suporterilor, pentru noi este foarte important să-i ştim aproape de echipă. Abia aşteptăm primul meci pe acest stadion. Îmi pare rău că a trebuit să luăm decizia să vindem astăzi doar bilete pentru meciul cu Dinamo, dar am făcut-o că să nu existe blocaje. De mâine se vor pune în vânzare în paralel, la toate cele şase case", ne-a declarat Valeriu Răchită.

Vedeţi AICI cât costă biletele pentru cele două meciuri, care este programul caselor de bilete şi ce condiţii trebuie să respectaţi.

CITIŢI ŞI: Vezi AICI cum arată stadionul „Ilie Oană" Ploieşti FOTOGALERIE

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite