Ploieştenii sunt războinici: "O să lăsăm sânge pe teren cu Oţelul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei Petrolul Ploieşti, Enes Sipovici, care a câştigat titlul sezonul trecut cu Oţelul Galaţi, a declarat că va lăsa "sânge pe teren" pentru un rezultat bun în meciul cu fosta sa echipă din prima etapă a Ligii I.

"Oţelul are mulţi jucători buni, îi cunosc bine, unul dintre cei mai periculoşi este prietenul meu, Perendija. O să joc cu multă ambiţie, să-i fac să regrete că nu m-au oprit. O să lăsăm sânge pe teren dacă va fi nevoie, pentru un rezultat bun", a spus fundaşul bosniac, împrumutat de Oţelul pentru un sezon la formaţia prahoveană.

Portarul Eduard Zimmermann a afirmat că, avându-i pe suporteri în tribune, şansele echipei Petrolul în meciul cu actuala deţinătoare a titlului cresc chiar dacă partida se va juca pe Stadionul Gloria din Buzău. "Nu ştiu dacă ar fi o surpriză să învingem Oţelul. Poate pentru cei din tribună ar fi o dovadă că noi ne facem datoria la fel de bine ca şi ei. Avem nişte fani incredibili, sunt sigur că vor veni la Buzău cel puţin la fel cum au făcut-o în Liga a II, cu ei alături vom fi mai puternici", a explicat Zimmermann.

Lotul formaţiei Petrolului pentru sezonul 2011-2012 a fost prezent, joi, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti la întâlnirea cu suporterii. Pe şantierul noii arene, circa 600 de fani au avut acces în tribuna a II-a, unde antrenorul Valeriu Răchită a venit însoţit de cei 23 de fotbalişti pe care îi are la dispoziţie şi de staful echipei. Jucătorii au scandat alături de suporteri, cei mai aplaudaţi fiind căpitanul Florentin Dumitru, Daniel Opriţa şi Nicola Komazec.

Formaţia prahoveană va disputa primele partide de pe teren propriu din noua ediţie a Ligii I la Buzău până la finalizarea lucrărilor la stadionul din Ploieşti.

Petrolul Ploieşti întâlneşte, luni, de la ora 21.30, pe Stadionul Gloria din Buzău, formaţia Oţelul Galaţi, într-o partidă contând pentru prima etapă a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite