Ilie Dumitrescu: "Nu mai contez pe Dorel Stoica"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Stelei, Ilie Dumitrescu, a declarat că nu va mai conta pe mijlocaşul Dorel Stoica după prestaţia acestuia din meciul retur cu Grasshopper Zurich, din play-off-ul Ligii Europa.

"Nu mai contez pe Dorel Stoica după jocul făcut cu Grasshopper. Cât voi mai fi antrenor la Steaua, el nu va mai conta pentru mine. M-a deranjat atitudinea lui şi declaraţia prin care a spus că nu ar spune nu Craiovei. Chiar dacă nu voi avea jucători pentru postul lui, voi chema pe cineva de la echipa a doua", a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fanatik de la Digisport.

Dorel Stoica a fost transferat la Steaua, în această vară, de fostul antrenor al echipei, Victor Piţurcă. În meciul de la Zurich, Stoica a fost schimbat în minutul 55 cu Angelov.

Dumitrescu a mai spus că i-a trimis un mesaj de felicitare lui Victor Piţurcă pentru victoria obţinută la debutul pe banca tehnică a Universităţii Craiova (scor 1-0 cu Sportul), însă fostul selecţioner nu i-a răspuns.

"I-am dat mesaj lui Piţi imediat după ce a câştigat cu Sportul, el nu mi-a răspuns, dar nu contează. Eu nu am primit niciun mesaj de la el atunci când am câştigat vreun meci cu Steaua", a precizat Dumitrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite