Geolgău: "L-am propus pe Balaci antrenor la Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Varianta Conceicao a picat după ce portughezul a amânat un răspuns.

Noul preşedintele al clubului Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, a declarat, la postul TV Oltenia, că l-a propus pe Ilie Balaci pentru funcţia de antrenor principal, dar acesta este interesat de un contract în străinătate.


"Mă bucur nespus de mult că am revenit la Universitatea Craiova. Este echipa care m-a format ca om. Din momentul în care am ajuns la o înţelegere cu Adrian Mititelu, acesta m-a încredinţat să caut un antrenor. L-am propus pe Ilie Balaci, dar acesta deocamdată pare mai interesat să plece din nou afară, pentru că se pare că i-a venit o ofertă de nerefuzat. Aşadar căutăm alte variante. Cert este că până joi cel târziu vom anunţa noul antrenor al echipei. Nu trebuie să facem o alegere pripită, trebuie luată cea mai buna decizie", a spus Geolgău.

Geolgău a confirmat discuţiile cu portughezul Antonio Conceicao, dar a precizat că această variantă a picat. "Au apărut unele discuţii. Ştiu că Adrian Mititelu a cerut ca el să vină la începutul acestei saptamâni, dar Conceicao a amânat până pe finalul săptămânii. Nu se mai putea aştepta. Astfel s-a decis să se întrerupă discuţiile cu el", a afirmat Geolgău.

În urmă cu o săptămână apăruse informaţia că Antonio Conceicao, fostul tehnician al formaţiei CFR Cluj, s-a înţeles cu oficialii clubului Universitatea Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite