Telenovelă în transferul lui Pârvulescu la Dinamo. Pustai confirmă mutarea, Horoba neagă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a mărturisit că el ştie că transferul lui Paul Pârvulescu la Dinamo este ca şi făcut. Asta după ce Ioan Horoba, directorul general al echipei, a infirmat zvonurile care-l dădeau pe jucător la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"În proporţie de 90% transferul e făcut. Nu ştiu dacă s-au semnat actele, însă eu am dat acceptat ca jucătorul să plece. Dinamo e o echipă mare, jucătorul şi-a dorit, iar noi nu ne putem opune. Suntem un club mic, producem câte un fotbalist pe an, dar mai mult nu putem face. Ne bucurăm pentru Paul, şi-a dorit foarte mult să ajungă la o echipă tare din România. Sper să confirme la Dinamo şi să ajungă şi la echipa naţională", a spus Cristi Pustai la GSPTV.

"Ultima ofertă făcută de Dinamo pentru Pârvulescu nici nu merită o discuţie. A fost sub suma de 400 de mii de euro vehiculată în presă. Le-am mulţumit pentru ofertă, dar avem alte pretenţii. Chiar dacă suntem departe de Bucureşti şi suntem o echipă mică, ar trebui ca oamenii de la Dinamo să ştie că nu ne pierdem timpul cu astfel de oferte", a afirmat Horoba în urmă cu câteva ore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite