Duckadam: "Nu-l cunosc personal pe Meme, ştiu că e foarte bun conducător însă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei spune că nu se simte ameninţat de posibila întoarcere a lui Mihai Stoica în Ghencea

"Nu pot comenta pe cine vreau antrenor la Steaua. Domnul Iordănescu poate comenta, eu nu, nu pot alege unul dintre Hagi, Petrescu şi Lăcătuş. Toţi trei sînt prietenii mei. Edi Iordănescu e o soluţie de interimat, dar oricine va veni îl va păstra în staff.

Eu nu-l cunosc personal pe Mihai Stoica, ne-am întîlnit de două, trei ori în viaţă. Ştiu că e foarte bun conducător, a demonstrat-o la Steaua, la Urziceni.

Momentan, avem nevoie de antrenor, apoi vom vedea dacă vine şi Meme. Mihai nu mi-ar lua mie locul, eu nu sînt manager, eu mă ocup de imaginea clubului, eu încerc să reprezint imaginea Stelei. Nu sînt nici în locul lui Argăseală, nu aduc jucători.

Cu siguranţă orice plecare de antrenor afectează jucătorii, dar trebuie să fie profesionişti, pentru că joacă pe bani. Trebuie să meargă înainte, indiferent de antrenor.

Sper să fie un şoc pozitiv plecarea lui Ilie, să facem un joc bun la Galaţi, jucătorii să conştientizeze că ei intră pe teren. Să fie conştienţi că s-a jucat slab, fiecare are o vină", a spus Duckadam la "Fanatik Show", de la DigiSport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite