Grigoraş: „Nu o să avem 3-0 la pauză dacă lipseşte Sânmărtean”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Politehnica Iaşi
Petre Grigoraş, antrenor Politehnica Iaşi

Înaintea întâlnirii directe de sâmbătă, dintre Poli Iaşi şi Gloria Bistriţa, mijloaşul ardelenilor a fost exclus din lot din motive disciplinare. Tehnicianul moldovenilor consideră că Bistriţa rămâne însă o „nucă tare" şi fără aportul celui mai valoros jucător.

„Unii jucători se simt deja învingători în meciul cu Bistriţa şi asta mă îngrijorează. Nu avem 3-0 la pauză doar pentru că lipseşte Sânmărtean. Sper ca în aceste două zile rămase până la meci să le spăl creierele de această idee şi să-i motivez pentru a câştiga. E ultimul meci pe teren propriu în acest tur şi ultima impresie contează. Am pierdut mulţi jucători importanţi pe parcursul turului de campionat şi poate dacă aceştia ar fi fost apţi acum aveam 3-4 puncte în plus" a declarat Petre Grigoraş într-o conferinţă de presă.

Tot legat de acest subiect subiect, antrenorul ieşenilor a declarat că şi-ar dori şi la echipa sa un jucător de calibrul lui Sânmărtean, dar că problemele financiare ale ieşenilor împiedică pntru moment un astfel de transfer.

„Sânmărtean e un jucător foarte bun, bineînţeles, şi aş avea nevoie de el la Poli Iaşi. Nu vreau să spun mai multe pentru că pe urmă se interpretează că i-a promis Grigoraş nu ştiu ce, ca să ia cartonaş roşu cu Urziceni şi să nu joace împotriva noastră. Oricum nu are Iaşiul bani să plătească un jucător de nivelul lui Sânmărtean", a concluzionat Grigoraş.

Poli Iaşi şi Gloria Bistriţa se vor întâlni sâmbătă, de la ora 15.00, în etapa a 16-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite