Moraes nu mai ajunge la Steaua? Nae Manea:"E legitimat la Gloria. Îl aştept la antrenamente"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nae Manea, antrenorul celor de la Gloria Bistriţa, nu crede că brazilianul Moraes va ajunge la Steaua şi spune că îl aşteaptă la antrenamentele echipei sale.

"Moraes trebuie să revină la noi, e legitimat la Gloria, având în vedere că nu s-a rezolvat contractul cu ucrainenii. Zilele acestea probabil se va lua o hotărâre la FIFA, pentru că nu poţi ţine un fotbalist să nu joace. Am făcut două adrese către Moraes, să revină la echipă, el neavând dreptul să semneze cu altcineva, deoarece e sub contract cu noi. El a zis că se prezintă, dacă nu o va face, riscă să fie suspendat. Dacă va fi declarat liber, atunci Metalurg va plăti banii, pentru că nu se poate să rămânem şi fără jucător, şi fără bani, eu zic că aşa e normal", a spus Manea.

Referitor la situaţia echipei sale, ameninţată cu retrogradarea în lgiile inferioare după ce n-a luat licenţa, Manea a spus: "Ar fi păcat ca după o muncă de un an, în care ne-am salvat pe teren, să retrogradăm. Am încredere că vom rămâne în Liga I, Gloria merită acest lucru. Dacă nu rămânem, nu ştiu ce se va întâmpla, lucrurile acestea nu depind de mine. Ar fi păcat ca Gloria să dispară ca un meteorit, ar fi o mare durere pentru mine să retrogradăm. Dacă picăm şi se continuă iar jucătorii rămân, voi rămâne şi eu, să încercăm să promovăm. Sper să continuăm în prima ligă, dacă nu, hei-rup în B, să promovăm".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite