Gloria Bistriţa - Okjetpes Kokşetau 2-0, într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Formaţia antrenată de Marius Şumudică a învins formaţia kazahă FK Okjetpes Kokşetau cu scorul de 2-0, în primul meci amical din al doilea stagiu de pregătire din Antalya.

Gloria s-a impus prin golurile marcate de Junior Moraes (25) şi Tibor Moldovan (84), în faţa formaţiei clasate pe locul 11 în ediţia trecută a primei ligi din Kazahstan.

Gloria a început cu Albuţ - Homei, V. Năstase, S. Iodi, Velcovici - A. Mureşan, Coroian - Hora, Ze Rui, Băjenaru - Moraes. Au mai intrat: Frăsinescu, Latovlevici, C. Petre, Săceanu, Predescu, Keita, Enescu, R. Mărginean, T. Moldovan.

''A fost un meci util din punctul de vedere al antrenamentului, cu un adversar tenace, pe alocuri chiar dur. Uşor-uşor trebuie să reintrăm în ritm după pauza care a urmat primului stagiu şi să profităm de condiţiile atmosferice de aici. Echipa s-a mişcat mulţumitor, dar mai sunt lucruri de pus la punct. Intrăm în curând în linie dreaptă şi trebuie să fim pregătiţi pentru primul joc al returului'', a declarat antrenorul principal Marius Şumudică pentru site-ul oficial al clubului.

Gloria va juca marţi 9 februarie, de la ora 15,45, împotriva echipei MFK Kosice, clasată pe locul 12 la finalul turului în prima ligă din Slovacia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite