Ioan Becali: "Depunem actele ca Florin Costea să devină liber de contract"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul a declarat la emisiunea Sport Cafe, pe Gsp TV, că Florin Costea urmează să devină liber de contract întrucât este neplătit de aproape patru luni

"Mititelu mi-a spus că nu mai are bani iar jucătorul are o prietenă, o familie, are nevoie de bani. Acum la Ligă este un om de-al meu care depune actele ca Florin Costea să devină liber. Nu a mai putut să stea fără bani, şi-a riscat activitatea fotbalistică la acest nenorocit de patron de fotbal, neavenit, care pur şi simplu a apărut ca un elicopter pe benzină după care va cădea.

De comun acord cu jucătorul am plecat din cantonament aseară ştiind deja că este accidentat, că are o entorsă. Florin a fost batjocorit aşa cum a fost toată echipa Craiovei de acest om care a filtrat cîteva dosare cu terenuri, a filtrat Finanţele şi a crezut că va ţine Universitatea ani şi ani. Acest tip de conducător este nenorocirea fotbalului românesc"

Florin Costea a părăsit aseară baza de pregătire a echipei iar finanţatorul Universităţii a izbucnit după aflarea veştii: "Giovani mi-a sunat jucătorii înainte de meciul cu Dinamo. Mi-a instigat doi jucători să plece de la echipă, Florin Costea şi Mihai Costea şi m-a ameninţat că o să iau 6 goluri de la Dinamo. Mi-a mai zis că are totul la Ligă aranjat şi că jucătorii mei vor deveni liberi de contract, prin Comisii"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite