Becali a convocat şefii din Liga 1 la Palat ca să-l schimbe pe Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit la Fanatik Show, pe DigiSport, că Gigi Becali a făcut o nouă încercare de a-l schimba din funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conform şefului LPF, Becali i-a convocat aseară la Palatul său pe mai mulţi dintre şefii cluburilor din Liga 1, printre care şi oficialii Rapidului şi ai lui Dinamo. Au dat curs invitaţiei numai 3 cluburi: Sportul, Pandurii şi Mioveni. Dar iniţiativa lui Becali nu a avut cine ştie ce succes, pentru că, la finalul întîlnirii, doi dintre cei 3 reprezentanţi l-au sunat imediat pe Dragomir, informează gsp.ro

"Becali a convocat mai mulţi preşedinţi din Liga 1 ca să-i convingă să mă schimbe. S-au dus numai de la Sportul, Tg Jiu şi Mioveni şi totul s-a transformat într-un mare fîs! Nu e nici un pericol încît nici nu mai bag în seamă o aseamenea prostie.

Îi chemase şi pe şefii cluburilor mari din Bucureşti, reproşîndu-mi nişte minciuni legate de acel comision de două milioane. Ştiu totul despre această întîlnire pentru că doi dintre cei trei conducători m-au sunat imediat şi mi-au povestit. În viaţa mea nu mă mai împac cu el", a dezvăluit Dragomir.

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir au pornit un scandal monstru, şeful echipei Steaua reproşîndu-i şefului Ligii modul în care a vîndut drepturile TV pentru Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite