Gigi Becali: "MM şi Lăcătuş nu-l vor pe Gerlem la Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a infirmat aducerii brazilianului Gerlem de la Vaslui în Ghencea şi a dezvăluit că acesta nu e dorit de managerul şi de antrenorul "roş-albaştrilor"

"M-ar interesa Gerlem, dar nici Lăcătuş şi nici MM Stoica nu-l vor. Mie mi-a plăcut dintotdeauna, cu toate că Adrian Porumboiu mi-a spus că jucătorul are unele probleme disciplinare. MM mi-a spus că e păcat să stricăm atmosfera din grup prin aducerea brazilianului. Dacă pot să-i conving pe Lăcă şi MM, atunci îl aduc", a spus Gigi Becali.

Finanţatorul echipei din Ghencea a continuat să vorbească despre campania de achiziţii a formaţiei sale. "Pe Lăcătuş îl interesează doar să aducă un atacant, nu pot să aduc în fiecare pauză competiţională cîte 20 de jucători. Mă bucur foarte mult că cei de la Urziceni au început să se integreze. E puţin cam tîrziu, dar măcar putem să atacăm locul doi, dacă la primul loc nu mai avem nicio şansă", a spus latifundiarul.

Gigi Becali a vorbit şi despre ultimul amical al Stelei, pierdut în faţa polonezilor de la Lech Poznan, scor 1-2. "Am văzut doar a doua repriză a meciului de ieri şi am jucat foarte bine în partea a doua. Szekely a mai greşit, dar nu am cum să mă supăr pe el după nu meci amical. Sîntem bine pregătiţi şi au mia lipsit şi jucători importanţi", a declarat Becali la televiziunea sportro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite