Gigi Becali: "Piţurcă l-a împrumutat pe Mititelu cu 1.800.000 de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a discutat despre situaţia în care se află Craiova, în direct la emisiunea Contraatac, la GSPTV.

"Piţurcă a spus că îl dă pe Găman şi în ţară. Omul trebuie să îşi achite datoriile, că a dat 1.800.000 de euro la club. Probabil că nu sunt banii lui, ci a altor persoane, dar a garantat că îi dă înapoi pînă la 1 ianuarie. Cum Piţurcă e om de cuvînt, trebuie să dea suma înapoi.

Voi nu-l ştiţi pe Piţurcă! Dacă trebuie să dea bani, vinde jucătorul şi gata. Poţi veni şi cu mitraliera la el, că tot îl dă. În loc să spună <Mulţumesc!> pentru că ridic cota echipei, Mititelu depune memoriu. Mai bine să tacă! Să-şi aducă aminte că am vrut să îi dau de 3 milioane pe Costea, dar mi-a cerut 5.

Cei 3 jucători sunt ai lui Piţurcă şi antrenorul are o scuză, că trebuie să dea banii împrumutaţi. Dacă Găman nu vrea să vină la Steaua, nu-l mai iau! De Wesley nu ştiu nimic. Nu Mihai Stoica decide transferul lui. Tot eu am ultimul cuvînt.

Eu am vrut doar să-l tachinez pe Mititelu. Dar acum am văzut că e prea supărat şi nu îi mai arde nici de luptă. Are dreptate şi el. Nu mai am treabă cu el", a comentat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite