Becali: "Nu-mi vine să cred că am ajuns în situaţia asta!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul "roş-albaştrilor" regretă faptul că a făcut investit foarte mult la echipă, în condiţiile în care rezultatele nu se văd

"Mie nu-mi vine să cred că am ajuns în situaţia asta. Să bagi atâţia bani şi să fii pe locul 6 sau 7, e prea mult. E greu de recuperat. E puţin probabil ca noi să câştigăm tot şi să se împiedice şi Oţelul şi Timişoara şi Vasluiul. Ar trebui să facă 2-3 paşi greşiţi, e foarte greu. După atâtea eforturi, e prea mult, e prea greu. Se poate spune că am adus salvatorul la echipă.

MM mi-a zis că lucrează mai uşor cu mine decât cu alţii, de la alte cluburi. Întotdeauna când am avut un prieten, un apropiat, nu m-am dezis total de acea persoană. Am zis tot timpul că e fratele meu mai mic. N-am zis niciodată că e un nenorocit şi că mă dezic total de el. Hagi rămâne pentru mine acel prieten, acel frate. Piţurcă tot prietenul meu rămâne.

Eu conduc clubul acum, nu Mihai Stoica. În ce priveşte încrederea în competenţa sportivă, cea mai mare încredere o am în Mihai. El cunoaşte mai bine meseria la unele lucruri. El a zis că pleacă atunci pentru că nu vrea să asiste la distrugerea Stelei. Ştie să mobilizeze jucătorii şi să le redea încrederea. Ăsta e ordinul meu şi trebuie să se supună toată lumea. Marius răspunde pentru rezultate. MM îmi propune jucătorii şi eu decid dacă îl iau sau nu. Dacă nu o să meargă, atunci o să răspundă MM, dar e altceva. El nu răspunde de rezultate.", a declarat Gigi Becali la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite