Cine îl mai crede pe Gigi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali nu mai tolerează deloc jignirile venite din partea fanilor
Becali nu mai tolerează deloc jignirile venite din partea fanilor

Patronul Stelei promite iar că va băga bani mulţi în transferuri, dar, în Ghencea, nimeni nu-l mai crede.

Steaua a pierdut ruşinos, scor 1-5, meciul jucat în Giuleşti, cu Rapid. Imediat după joc, patronul Gigi Becali a anunţat investiţii masive pentru ca „roş-albaştrii" să nu mai trăiască astfel de umilinţe. "Din vară, o să bag 7-8-10 milioane de euro. M-a dus valul, dar am avut şi noroc. Am ajuns aici. E un moment când nu mai putem continua aşa. Orice jucător care nu are valoare de Steaua va fi trimis la echipa a doua dacă nu vrea să plece. Ne jucăm de-a Steaua? Păi ce e asta?!", spunea Becali. Din păcate pentru el, abolut nimeni nu mai crede în vorbele patronului.

Suporterii spun că au auzit promisiuni de acest gen în fiecare an, dar nimic important nu s-a întâmplat. "Parcă văd că la vară iar aduce ciobanul alt "superstar" gen Tănase să aducă publicul la stadion. Iar vom fi Arsenal, Barcelona, cred că urmează să fim Bayern că tocmai le-a dat 7-0 celor de la Hannover. Oamenii ăştia nu vor înţelege niciodată nimic, ei nu pot să vadă mai departe de un titlu luat oricum ar fi", a scris "fluke" pe site-ul fanilor. Pe Becali nu-l mai crede nici şeful de la LPF, Dumitru Dragomir. "O fi zis Gigi Becali că bagă 15 milioane de euro în echipă, dar nu îl cred. Cine mai crede ce zice omul ăsta?", a spus Dragomir la Sport Total FM.

Plânge după Piţurcă, Hagi şi Olăroiu
Eşecul cu Rapid l-a făcut pe şeful Stelei să plângă după Piţurcă, Hagi şi Olăroiu. „Am greşit când l-am lăsat pe Hagi să plece. El venea la nouă la stadion şi pleca la ora şapte seara. El descoperea jucători, avea grijă de tineri. Am greşit şi cu Olăroiu, că nu i-am dat mai mulţi bani. Eu am greşit cu Piţurcă, că trebuia să îl aduc din nou, că el este antrenor. Am greşit că nu i-am spus să vină în Ghencea după ce a fost dat afară de la naţională. Am greşit. Acum aş fi avut echipă", a spus, resemnat, finanţatorul „roş-albaştrilor", la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite