Becali: "M-a dezamăgit Ricardo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, că echipa antrenată de Marius Lăcătuş s-ar fi putut impune în derbiul cu Rapid, scor 0-0, din etapa a XIV-a a Ligii I, dacă mijlocaşul Ricardo Gomes ar fi avut o altă evoluţie.

"Au jucat foarte bine tactic. La bara lui Surdu, chiar am strigat gol înainte de a da. M-am gândit că nu poate rata. Nu am de ce să mă supăr pentru că ăsta este Surdu. Nu sunt supărat pe Surdu. Singurul jucător la care mă aşteptam să facă diferenţa şi n-a făcut-o a fost Ricardo. Dacă Ricardo juca altceva probabil acum ar fi fost trei puncte pentru noi. Până la urmă sunt mulţumit că n-am ce face. Dacă ai două bare eşti mulţumit? În a doua repriză s-a văzut diferenţa de valoare în jocul echipei", a spus Becali la Gsp TV.

Gigi Becali a precizat că i-a fost teamă în primele minute de joc. "Mi-a fost frică la început, în prima jumătate de oră, dar pe măsură ce trecea timpul mi-a trecut. În ultimele 20 de minute n-am mai avut niciun fel de teamă", a adăugat el, menţionând că arbitrajul a fost impecabil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite