Gigi Becali: "Steaua a dominat, scorul putea fi 7-0"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de jocul echipei pregătite de Ilie Dumitrescu în meciul câştigat, scor 1-0, în faţa formaţiei Grasshopper Zurich, în Liga Europa, menţionând că steliştii au dominat tot jocul şi puteau câştiga la o diferenţă mult mai mare.

"Sunt foarte mulţumit, sunt fericit, trebuia să fie vreo 7-0. Nu este prea puţin, nu este vorba de 1-0 aici, putea să fie şi 2-0, dar este vorba despre o echipă care a dominat tot meciul şi o echipă care a jucat frumos astăzi, de aia sunt mulţumit. Putea să fie şi 2-0, dar să nu jucăm", a declarat Gigi Becali imediat după meci.

Oficialul stelist a adăugat că este sigur de calificare în grupele Ligii Europa: " C alificarea este rezolvată în mare parte, pentru că eu zic că vom câştiga şi acolo . Nu vreau să spun dacă mi-a plăcut un jucător în mod special, poate Bogdan Stancu, pentru că a dat gol".

Referitor la prezenţa fanilor pe stadion în număr mare, Becali a precizat: "Vor fi din ce în ce mai mulţi suporteri şi va fi stadionul plin la toate meciurile Stelei. Şi la cele din campionat va fi plin stadionul. Şi la meciul cu Brăneşti au fost 8.000 de fani. Se simte mâna lui Ilie Dumitrescu".

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat, scor 1-0 (0-0), meciul susţinut, joi seară, pe teren propriu, în compania echipei elveţiene Grasshopper Zurich, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite