Gigi anunță o nouă revoluție în Ghencea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali și-a făcut o listă cu cinci jucători care ar urma să ajungă la Steaua din iarnă și pregătește destrămarea "lotului Urziceni". Potrivit sport.ro, noii veniți ar putea fi Cornel Râpă, Junior Moraes, Ovidiu Dănănae, Mihai Costea și Valerică Găman.

Abrudan, Anghelov, Bilașco, Kapetanos și Onofraș sunt jucătorii de care Becali se poate dispensa în pauza competițională. Abrudan, venit pentru 500.000 de euro de la Brașov e principalul jucător de care Gigi vrea să scape cât mai repede. Acesta ar putea ajuge înapoi sub Tâmpa alături de Onofraș. Kapetanos poate pleca de îndată ce Steaua primește o ofertă pentru el în timp ce Bilașco și Anghelov, criticați în dese rânduri de patronul Stelei, nu mai au viață lungă în Ghencea.

Râpă, cu evoluții din ce în ce mai bune pentru liderul Oțelul, a intrat recent și în atenția selecționerului Răzvan Lucescu care l-a inclus în lotul pentru amicalul cu Italia în timp ce Moraes face senzație la Bistrița. Trio-ul oltean Dănănane, Mihai Costea și Găman se alătură "loviturilor" pe care Becali va încerca să le dea la iarnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite