Becali: "Dinamo-Steaua o să fie un război pe teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că partida cu Dinamo ar trebui să fie un război cu arme curate şi a precizat că nu se va certa cu membrii Comisiei de Disciplină a LPF care nu l-au suspendat pe atacantul Andrei Cristea, deşi primise cartonaş roşu în etapa precedentă.

"Ce să fac acum, să mă cert cu cei de la comisii?! Steaua va face tot ce e legal. Dinamo-Steaua o să fie un război pe teren, dar cu arme curate. Noi (n.r. - conducătorii) o să stăm în tribune cu un pahar de şampanie, că aşa e frumos, dar dacă ei au început cu alte lucruri, nu am ce face", a spus Becali la Sport.ro

Gigi Becali a precizat că prima jucătorilor stelişti la meciul cu Dinamo ar putea fi de "2.000 de euro, ca pentru un meci în deplasare".

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, întrunită ieri, nu l-a sancţionat pe atacantul Andrei Cristea, eliminat în meciul cu Oţelul, astfel că jucătorul va putea evolua pentru Dinamo în derbiul cu Steaua de duminică, din etapa XI-a Ligii I.

Cristea a fost elimininat de pe teren în minutul 90 al partidei Dinamo - Oţelul Galaţi, scor 1-2, din cadrul etapei a X-a a Ligii I. Arbitrul Cristian Balaj i-a acordat cartonaşul roşu pentru o lovitură cu cotul în figură asupra fundaşului Cornel Râpă, dar conducerea FC Dinamo a contestat eliminarea la Comisia de Disciplină.


Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 20.30, pe propriul teren, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite