Nimeni nu-l mai suportă pe Lăcătuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Gigi Becali, fani dar şi foste glorii l-au criticat pe actualul antrenor al Stelei, care are şanse mici să-şi păstreze postul. Din iarnă, Steaua va căuta un alt tehnician. Va fi al cincilea din acest sezon.

Al treilea mandat al lui Marius Lăcătuş la Steaua nu este mai cu nimic mai bun decât precedentele două. În 11 partide, „Fiara" a obţinut patru victorii, patru egaluri şi trei înfrângeri şi tot mai multă lume îi cere demisia. În campionat, Steaua a ajuns pe locul opt, la 11 puncte în spatele liderului Oţelul şi este greu de crezut că mai poate lua titlul. „Am vorbit şi cu Marius: după tur o să stăm să discutăm. Încredere dacă n-aveam nu-l luam (n.r. - pe Marius Lăcătuş), dar deja rezultatul din meciul cu Mediaş a început să-mi slăbească încrederea. Cum să iei campionatul dacă te bate acasă Gaz Metan Mediaş?", a răbufnit finanţatorul Gigi Becali la GSP TV.

Nici Liţă Dumitru nu l-a menajat pe actualul tehnician al roş-albaştrilor. „Au o echipă foarte bună şi trebuie să câştige. Lăcătuş e a treia oară la Steaua. Dacă făcea minuni, le făcea de prima dată", a declarat fosta glorie stelistă. Şi, nu în ultimul rând, fanii au început şi ei să ceară plecarea antrenorului. „Pleacă Lăcă şi lasă-ne că echipa nu joacă nimic de când ai revenit" a scris „canmaryo" pe site-ul suporterilor stelişti. El a fost completat de „armanovici": „Lăcă, dacă iubeşti cu adevărat Steaua du-te la Oţelul cu Becali cu tot".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite