Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa preşedintelui de la Rapid:" Dinu Gheorghe să-mi sugă mielul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a lansat un atac dur la adresa rapidistului Dinu Gheorghe, după ce acesta a glumit pe seama latifundiarului din Pipera. Nici preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, n-a scăpat de furia lui Becali.

"Declaraţia lui Gigi Becali este aceea a unui amator. Nu se face aşa ceva, să te apuci să vorbeşti despre un fotbalist că nu are valoare, că de aia l-ai dat. Ce ar fi să zic şi eu acelaşi lucru despre basculanta de jucători pe care i-a luat el de la Urziceni. A spus că îşi taie capul? Mai bine să mai taie o oaie!", a spus Dinu Gheorghe la sport. ro, după ce patronul Stelei afgirmase că îşi va tăia capul dacă Romeo Surdu va marca în meciul direct.

Gigi Becali a dat imediat replică, însă mult mai "tăioasă" decât cea a preşedintelui din Giuleşti.

"Dacă Dinu Gheoghe a zis să mai tai eu o oaie, atunci o să tai o oaie, ca să sugă el mielul. Are un caracter mizerabil! Dacă vezi că şi Copos te înjură aşa mereu, nu mai stai. I-a luat dreptul de semnătură, m-am interesat şi eu de asta. Am vrut să am o dovadă că cere mai mulţi bani pe meciul amical cu Bologna decât ar fi fost iniţial. Dacă se plânge că e înjurat de Copos, să plece dacă are demnitate!". a spus Becali.

"Eu nu sunt certat cu Copos, el e fratele meu mai mic, eu sugeam de la mama, el de la tata. Copos se plânge la mine de Dinu Gheorghe. Îl mânâncă pielea. Dacă el aruncă oaia, îi arunc şi eu mielul.El e servitorul lui Copos, nu are ce să pregătească la meciul cu Steaua. El abuzează de faptul că George Copos ar trebui să îi dea bani dacă îl dă afară şi abuzează de asta. Răzvan e copil de ţâţă ca să nu mai antreneze Rapidul dacă pleacă Dinu Gheorghe?", a mai precizat patronul Stelei.

Patronul Stelei s-a luat şi de Dumitru Dragomir, după ce a fost amendat de Comisia de Disciplină cu 3 miliarde.

"Mi-a dat amendă că i-am răspuns după ce mă jignise. Am spus că cei de la Ligă sunt sclavii lui şi a spus că i-am atins demnitatea. Oricând în viaţa asta, când vor fi alegeri, voi vota împotriva lui Dragomir. Îi cunosc foarte bine, suntem prieteni. Toţi sunt oameni deosebiţi, unuia îi dădeam câte 500 de euro, aşa că nu m-ar fi amendat nici mort. Păţanu (membru în Comisia de Disciplină) chiar mi-a zis 'Fratele meu, n-am ce să-ţi fac, aşa a zis Mitică să facem", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite