Gigi Becali: "Dorel Stoica a fost afectat de plecarea lui Piţurcă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că este convins că Dorel Stoica, exclus din lot de antrenorul Ilie Dumitrescu, a evoluat slab pentru că a fost afectat de plecarea managerului general Victor Piţurcă şi nu pentru că nu şi-ar fi apărat corect şansele.

"Ilie mi-a spus că nu i-a plăcut atitudinea lui Dorel Stoica cu Brăneşti şi mi-a cerut să am o discuţie cu el. Eu i-am comunicat asta lui Stoica, cu Ilie de faţă. Băiatul mi-a spus cu lacrimi în ochi că nu face aşa ceva pentru că-şi câştigă pâinea din fotbal, mi-a spus că se simte jignit şi că, dacă îl vrea antrenorul, atunci poate să mizeze pe el. Pe mine m-a impresionat! I-am spus lui Ilie: «Sută la sută omul ăsta nu a trădat, atât a putut şi a fost afectat de plecarea lui Piţurcă». Ilie mi-a spus că şi el a fost convins, dar nu i-a plăcut atitudinea lui şi dacă-l afectează plecarea lui Piţurcă să se ducă după el", a spus Becali la Sport.ro.

Finanţatorul stelist a precizat că Universitatea Craiova ar dori să-l ia gratis pe Dorel Stoica. "Trebuie să recuperăm nişte bani. Dacă vrea să plece să plece, dacă-l vrea Mititelu să-l ia, dacă vrea să-l ia Piţurcă să-l ia, dar el să-mi dea înapoi banii pe care i-am dat ca primă de instalare, 10.000 de euro. Craiova crede că-l va lua gratis, dar nu se va întâmpla aşa", a precizat Becali.

Becali a adăugat că Stoica avea un salariu de 10.000 de euro pe lună la Steaua . Geraldo Alves şi Pantelis Kapetanos sunt singurii fotbalişti din lotul Stelei care au salarii mai mari de 10.000 de euro, potrivit finanţatorului stelist.

Becali a mai afirmat că Păcurar va pleca la Universitatea Cluj. Totodată, patronul stelist a spus că antrenorul de portari, Martin Tudor, va părăsi Steaua, "pentru că nu-l mai vrea Ilie", fiind posibil să fie înlocuit de Eugen Nae de la Unirea Urziceni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite