Litigiul dintre Gică Popescu şi FRF, pe mâna procurorilor DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Litigiul dintre Şcoala de Fotbal Gică Popescu, Dunărea Galaţi şi FRF pentru 300.000 de euro se mută la Parchet, conform Gazetei Sporturilor.

Gică Popescu a refuzat să plătească 300.000 de euro clubului Dunărea Galaţi pentru transferul juniorului Bogdan Gavrilă la AS Roma, iar FRF i-a exclus fostului internaţional echipele din campionatele de juniori. Cazul nu s-a încheiat însă, a intrat pe mîna judecătorilor şi a procurorilor.

Surse din anturajul lui Gică Popescu susţin că fostului căpitan al Barcelonei aşteaptă ca FRF să-i trimită motivarea deciziei de excludere pentru a face plîngere penală împotriva membrilor comisiilor care au judecat cazul. "Baciul" este decis să ceară şi despăgubiri. El se află în proces cu Federaţia şi cu gruparea din Liga a 2-a.


De partea cealaltă, Auraş Braşoveanu, preşedintele Dunării Galaţi, a făcut deja plîngere penală la DNA împotriva lui Gică Popescu, sub acuzaţia de înşelăciunie: "Am primit răspuns de la DNA că plîngerea noastră a fost trimisă pentru verificări Parchetului de pe lîngă Judecătoria Sector 2 Bucureşti".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite