Gheorghe Grozav, între Hoffenheim şi Standard Liege!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gicu Grozav (centru) ar putea fi antrenat de Ladislau Boloni la Standard Liege!
Gicu Grozav (centru) ar putea fi antrenat de Ladislau Boloni la Standard Liege!

Urmărit în ţară de Dinamo şi CFR Cluj, atacantul Unirii Alba Iulia ar putea ajunge până la urmă în străinătate. Standard Liege, echipa lui Ladislau Boloni, şi TSG Hoffenheim îl vor pe jucătorul ardelenilor.

Grozav s-a antrenat în vară câteva săptămâni cu Standard Liege, unde dacă ar ajunge, ar putea fi antrenat de Ladislau Boloni. „Sunt onorat de interesul unor cluburi precum Standard sau Hoffenheim. Mă voi gîndi la viitor abia după ce avansează tratativele", a declarat pentru Gazeta Sporturilor atacantul Unirii Alba Iulia.

„Sperăm ca până pe 4 ianuarie să reuşim să-l vindem. Discuţiile se poartă în jurul sumei ce va fi achitată acum, dar şi a procentului ulterior. Sperăm să-l cedăm în condiţii cît mai avantajoase", a declarat şi un oficial al echipei ardelene.

Suma solicitată de club a scăzut de la 1 milion de euro la 500.000, pentru ca, în acest moment, Unirea să fie în situaţia de a accepta 300.000 de euro, plus un procent dintr-un transfer ulterior al jucătorului, din cauza problemelor financiare de la club, se mai arată în materialul Gazetei.

„Grozav m-a convins. Vom semna un contract. Este un atacant de bandă şi intră în strategia de viitor a echipei", a declarat în vară Ladislau Boloni, după ce Grozav a dat probe de joc la Standard Liege.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite