Chivorchian: "Până luni aflăm decizia TAS!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Chivorchian speră ca Poli să primească un răspuns în cazul retrogradării clubului bănăţean pînă lunea viitoare, dar preşedintele Timişoarei admite că TAS-ul are destul de puţin timp la dispoziţie pentru a judeca această speţă extrem de complicată. Chivorchian nu a uitat să le mulţumească fanilor care au ieşit din nou în stradă pentru dreptatea clubului.

"E un moment emoţionant, cînd simţi că toată suflarea bănăţeană e lîngă tine. Eu nu pot decît să le mulţumesc fanilor că sînt alături de noi şi să aibă încredere că acest club va încerca să le aducă satisfacţii pe plan sportiv şi nu numai. Am o săptămînă plină de încărcătură emoţională, pentru că mîine şi poimîine vor fi la TAS. Credem că pînă luni vom primi un răspuns. Este un pic jenant că FRF de-abia azi a trimis TAS-ului răspunsul lor. Normal, dacă n-avea nimic de ascuns, ar fi trebuit să facă asta încă de acum o săptămînă, ca să existe timp pentru studierea dosarului.

Domnul Duru trebuie să vină şi să-şi pledeze nevinovăţia, să-şi susţină capodopera, deci n-are cum să nu fie prezent la Lausanne. Eu în locul lui aş fi găsit un motiv bun ca să stau acasă. Licenţierea este cea mai bună metodă prin care poţi să scapi de o echipă. Ce rost mai are să îţi aperi corect şansele în campionat, să încerci să aduci suporterii la stadion, să faci performanţă în cupele europene, să dai jucători naţionalei, în situaţia asta?

Şi în Timişoara sînt oameni meschini, care sub o formă sau alta încearcă să ne mai dea cîte un picior în spate cînd eram îngenunchiaţi. Dacă ne va ajuta TAS-ul şi va judeca speţa corect, le vom mulţumi, cu ghilimelele de rigoare, celor care ne-au întors spatele atunci cînd ne-a fost greu. Eu spun că nu am greşit, iar dacă a existat o greşeală, a fost una mult mai mică în comparaţie cu alte dosare. Speţa este foarte grea şi complexă şi de aceea cred că timpul este foarte scurt. Nu este o decizie uşor de luat", a spus Chivorchian la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite